perjantai 13. toukokuuta 2016

Kauneuden hyväksyminen itsessään

Kauneuden takia on siirretty vuoria. Ainakin on tehty paljon sen eteen ettemme näytä todellista kauneuttamme.
Kuka määrittelee kauneuden tai sen miltä ihminen näyttää?
Miten pitkälle on valmis menemään ollakseen "kaunis".
Todellinen kauneus on myötätuntoa, anteeksiantoa ja rakkautta itseään ja muita kohtaan.

Exactly! Always have and always will. Promise I'm my authentic self even when I'm accused of "copying" Bahahahahaha.:
On vaikea olla kaunis - ja vielä vaikeampi tuntea olevansa kaunis.

Mediassa esiintyvä nykyaikainen, epärealistinen ihanne oikeasti kattaa naisista vain 2 %,
Totuus on, että useimmat meistä eivät ole "kauniita" nykyisien vallitsevien  medianormien mukaan.
Ajatella ihmisiä jotka ovat julkisuudessa, esimerkiksi malleja ja näyttelijöitä.
Ilman ehostusta ja photoshoppausta heidät koetaan vähemmän täydellisiksi. :(
Lehtien palstoilla revitellään luonnollisessa tilassa, vapaa-aikanaan kuvattuja ihmisiä. "Voisinko mä vaan olla joskus verkkareissa ja tukka ponnarilla"-ilmeellä. Kosmetiikassa malleina olevia julkkisnaisia kuvataan tuotemalleina, joka ei vastaa heidän omaa todellista kauneutta.
Esille  tuodaan kauneutta joka heistä väärällä tavalla annetaan julkisuuteen.
Maailma vääristyy. Kauneus on vain photoshoppauksen päässä.
Jatkuva puskeminen täydellisyyteen on uuvuttavaa ja nöyryyttävää.

Vaikka me tiedämme tämän kauneuden standardin, joka on epärealistinen ja saavuttamaton, useimmat meistä käyttävät paljon paljon aikaa, emotionaalista energiaa ja rahaa yrittääkseen pysyä vallitsevan ihanteen mukana. Sillä ei ole väliä, oletko nuori jolla on kadehdittavan kaunis iho, jossa hän itse näkee suuret huokoset ja liian lyhyet ripset jne. Tai aikuiseen ikään ehtinyt nainen joka  alkaa nähdä vain harmaita hiuksia ja ryppyjä itsessään, Tosiasiassa hänen pitäisi nähdä upeat piirteensä, mm. täydelliset poskipäät ja amorin kaaren. Moni nainen keskittyy paljon enemmän koettuihin puutteisiinsa, kuin että kaikki on osa todellista kauneutta.
Vaikka fyysisellä houkuttelevuudella avulla saisi jalan oven väliin maailman turuilla, sillä on hyvin vähän tekemistä aidoissa ihmissuhteissa ja vielä vähemmän se kehittää todellista itseluottamusta. Olemme kaikki nähneet kauniita ihmisiä, jotka avaavat suunsa ja tulevat heti vähemmän houkuttelevammaksi. Tai houkuttelevia ihmisiä, jotka tulevat yhä houkuttelevampia, koska he henkivät jotakin erityistä.
Aivojen kemiaa ei voi korvata ulkoisilla seikoilla.


Eikö olisi hienoa jos voisi heilauttaa taikasauvaa ja poistaa kaiken epävarmuuden ja itsensä inhon joka on kääritty itsevarmuuden ympärille? Mitä jos voisit vain olla oma itsensä ja vain elää elämääsi keskittyen mikä saa sinut iloiseksi ja luottavaiseksi?

Käytäntössä, tämä voidaan tehdä!  Voimme tuntea itsemme todella kauniiksi, siirtämällä kauneutta tekoihimme ja asenteisiimme.

1. Hymyile. Se sytyttää kasvosi. Se laukaisee onnen tunteen. Se tekee toisetkin onnellisiksi.

2. Muista ryhti. Seiso suorassa. Pidä pää pystyssä. Heitä ne olkapäät taaksepäin. Näytät varmalta, energiseltä. Mahtavaa!

3. Keskity parhaimpiin puoliisi. Lopeta ryppyjen ja muutaman kilon tuijottelu. Lopeta vertaaminen itseäsi muihin. Älä näe vain "huonoja" puoliasi, keskity sen sijaan parhaimpiin. Sinulla on paljon enemmän kauniita ominaisuuksia kuin näet!

4. Hämmästy kehosi temppelistä. Ei ole väliä koon, muodon tai iän suhteen, elimistö on ihmeellinen temppeli. Tarkkailla kuinka ihmeellisesti temppelisi toimii. Ole temppelisi valtias ja huomaa kuinka kaunis ihminen olet.

5. Luo kauneutta ympärilläsi. Anna ympäristösi heijastaa sisäistä kauneuttasi. Tekosi kukoistaa sinua.

6. Tunne kiitollisuutta. Ole kiitollinen kaikesta mtä olet ja kaikki mitä sinulla on. Kourallinen epäkohtia ulkonäössä ei ole mitään verrattuna runsauden siunauksiin, jotka ympäröivät sinua.
Nauti kauneudesta sinussa.

7. Innostu. Salli itsesi olla innostunut ja ole innoissasi elämästä!
Älä kanna huolta ulkonäöstäsi, Oma Kauneutesi heijastaa takaisin sinulle!

Hyvää viikonloppua Ystävät <3 



You are beautiful no matter what they say. Words can’t bring you down, no, no. Cause you are beautiful in every single way. Yes words can’t bring you down.” 
~lyrics from ‘Beautiful’ by Christina Aguilera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti